Gasquen avklarad, puffning avklarad. Dags att vila!

I torsdags arrade K6 en midsommarnattsgasque som gick helt fantastiskt (bilder finns här). Nollan verkade ha jätteroligt, och pHaddrar, andra föreningsaktiva och pateter likaså. Dessutom var detta även den största sittningen K6 arrat på gasquen (hittils) med 99 st. sittande, så det var en större utmaning för oss än vanligtvis. Efter sittningen hade vi naturligtvis också ett eftersläpp som många kemi-nollan, bland annat folk, gick på och dansade och festade tills de inte orkade mer. En lyckad natt kan man minst säga.

Senare under veckan, på lördag kl. 21:00 till söndag kl. 03:00 puffade K6 FestU. Vi stod i Gaybaren på andra våningen i kårhuset där vi serverade öl och cider och såg till att flaskor inte fyllde upp rummen runtomkring. Vi hade även ansvar över hoppborgen som stod i motionshallen, och såg till att den inte översvämmades av hoppglada nollan. Då gästerna lämnat lokalen bjöd FestU alla puffar på öl och tacos tills alla var nöjda. Också en lyckad natt.

Med detta gjort, och nu när föreläsningarna börjat igen, är det dags för K6 att vila. MV. 3 har vi tyvärr inga arr för nollan, men nästa vecka sätter vi igång igen med Kalas bakom svarta glas och NollBastun!

Puss & Smisk

Comments Disbaled!